Min värld är inte som din värld

Asatro, spindlar och örtmagi. Bland annat

Ööh!

Kategori: Allmänt

Är det vanligt att man klämmer ringfingret mellan en truckgaffel och 20 Iphones av modell 6+?
Jag vill ju inte vika från normen.
Drog fan i nageln så pass att jag trodde den släppte från fästet någonstans i armbågen. Det gjorde den inte.
En svagt lila ton börjar göra sig förnimbar där i ena hörnet men förutom det så tror jag att det är klart så. Roligare än så blir det inte.

Jag har en pusselapp. Alltså inte en lapp med en ja och en nej ruta som berörd part får bocka/kryssa i om man får chans eller inte. Inte en sån.
En app där man kan lägga pussel. Man kan t.om ta egna bilder och göra dom till pussel.
Jag gillar pussel.

Det tjuter igen.

Kategori: Allmänt

Jag har väldigt nyligen upptäckt att jag har en åkomma. Förutom den annalkande grötkulan då förstås.
Det är nämligen så att jag helt på egen hand har kommit fram till att jag skulle kunna diagnosticeras (jag slog upp det i saol. det är helt legitimt) med tinnitus.
Detta fantastiska handikapp har jag haft så länge jag kan minnas. Nu på sista tiden så har jag börjat reflektera mer och mer över det konstanta sus och dus med enstaka gälla flyglarm i mitt huvud. Det är sällan besvärande. Mest när jag tänker på det.
Många som har tinnitus lider väldigt av det och har problem att fungera normalt då det kan medföra en rad olika besvär. Två rader var det till och med. I alla fall på Waikikipedia.
 
Jag vill inte blanda ihop min tinnitus med rösterna. Rösterna är något helt annat. 
Nej! Jag väljer att låta tinnitus bli min vän. Han kommer alltid att finnas oroande nära och det kommer aldrig bli helt tyst, men jag är helt ok med det. Tystnaden är ganska tråkig tycker jag.
Här hemma är det väldigt sällan tyst.
Nu t.ex. har båda barnen somnat. Hade inte datorn surrat sitt mysiga surrande så hade det i alla fall inte varit tyst. Grannarna stökar runt, elementen susar och flygplanen är en evig påminnelse om döden.
 
Lev väl!