Min värld är inte som din värld

Asatro, spindlar och örtmagi. Bland annat

Smärta är övergående?

Kategori: Allmänt

Mina axlar har länge betett sig riktigt jävla illa emot mig. I flera flera år faktiskt.
Jag kan närmast beskriva känslan som om jag skulle ha ett knivblad rakt in i leden. Det gör liksom ont mitt inne i axeln. Ingen höjdare kan jag säga utan att ljuga alltför intensivt.
 
Jag har naturligtvis aldrig uppsökt en kvackare för denna åkomma då den kommer och går och med min vanliga känsla för asdålig tajming så kommer axlarna vara i topptrim när jag väl bokat en tid och får träffa yrkeshenen.
 
Vad kan då denna ohyggliga smärta grunda sig i undrar ni?!
Jo jag har mina teorier och hypoteser.
 
1. Jag är helt fantastiskt klent byggd och avsaknaden av muskulatur i axlarna har gjort att mina muskelfästen förtvinat pga inaktivitet.
 
2. Se punkt 1.
 
Hur lång tid ska det ta innan jag uppsöker en läkare för denna åkomma?
Jag vet inte, vet ni?

Ett hjärta av gjutjärn!

Kategori: Allmänt

Nej det kommer inte handla något om vad som står i rubriken. Det gör det ju nästan aldrig.
 
Vad jag däremot tänker ta upp är mitt nuvarande tillstånd på Influensaskalan.
Jag är inte helt säker på att där jag nu befinner mig faktiskt har med influensan att göra eller om det är något nytt påhitt min kropp har tatt sig.
 
Det gör oerhört ont i huvudet. Verkligen ont. Precis innanför det sk pannbenet gör det ont. Jag tror att det är de främre bihålorna, De så kallade pannhålorna.
Helt galet är det.
Extra smärta känner jag när det är dags att avlägsna snor ur snorkranen. Detta grundar jag på att jag i detta tillfälle skapar ett undertryck i skallen som resulterar i tidigare nämnda "pannknack" samt ett evinnerligt lock för öronen som nu har börjat länka till ett dåligt överfyllnadsskydd i tårkanalerna.
 
Jag har kraftiga funderingar på att, med en liten borrsväng, dra två tunna hål in i ovan nämnda hålor för att på så vis minska detta undertryck och i och med detta göra min existens ofantligt mycket behagligare.
 
Frågor på detta??

Inför influensan.

Kategori: Allmänt

Jag har varit i dödsriket på prao i en knapp vecka. Några dagar i alla fall.
 
I Fredags kände jag något som inte stod helt rätt till i halsen. Man kan säga att "det började som en skakning på nedre däck".
Jag drack några öl i företagets pub och for mot hemmet. 
 
Lördagen tedde sig som förväntat. Inga konstigheter där inte.
 
På Söndagens eftermiddag infann sig vad som närmast kan liknas vid en inblick i Nangijala. Jag kunde se och höra Skorpan och Jonathan rida ikapp i körsbärsdalen och desto närmre natten smög sig kände jag Kattlas brinnande andedräkt i min panna.
 
Så jag har alltså varit hemma den här veckan. (jag ska inställa mig på arbetsplatsen i morgon igen är tanken)
Man gör inte asmycket kreativt när man är hemma med döden som enda sällskap så jag har börjat titta på en riktig skitserie. Den är så jävla dålig så jag tänker inte ens tala om vilken det är för den förtjänar inte att nämnas i publika medium.
Jag har även... Nej det är nog allt. JJJOOOOOOOO!!! Jag har köpt en leksak.

Ska det vara så jävla svårt!?

Kategori: Allmänt

Hur jävla outbildade är folk egentligen? Bara en enkel undran.
Jag tänker naturligtvis på att folk inte verkar ha den ringaste aning om hur man som fotgängare ska förhålla sig till   angivna riktlinjer.
Är vi endast ett fåtal intelligenta människor som detta faktiskt gick in i skallen på i GRUNDSKOLAN??!!
Det var, och mig veterligen fortfarande är, där man får lära sig sådana enkla regler som att gå på vänster sida av en traffikerad väg utan trottoar bl.a.
 
Jag tänkte att jag skulle ha en enkel men oerhört informativ liten kurs just precis nu.
 
Detta avser gångvägar.
 
På en gångväg avsedd endast för fotgängare säger riktlinjerna att fotgängare ska gå på höger sida i färdriktningen. Enkelt kan tyckas.
 
På en kombinerad gång och cykelbana så ska gående gå på vänstra sidan i färdriktningen då den högra (precis som vid en av motorfordon trafikerad väg) sidan ska vara avsedd för fordon. I detta fall cyklar, skateboards och annat gissel.
 
Så! Ta in, tänk efter och använd denna information efter bästa förmåga så slipper jag bli heligt förbannat och en surgubbe.
 
Tack på förhand.

Cap´n Buzzkill, Rev Lovejoy & His Royal Highness, Prince Charles.

Kategori: Allmänt

Vad har dessa tre gemensamt?
Jag har ingen som helst jävla aning så kom gärna med förslag.
 
Nördar är en folkgrupp som jag håller varmt om hjärtat. Jag vill gärna tro att jag själv är något av en nörd men sen tänker jag lite på det och inser att jag är inte ens i närheten av tillräckligt intresserad av någonting för att vara en. Jag hävdar ju att jag är en serienörd men jag läser inte actionserier såsom en regelrätt serienörd ska. Jag läser ju mina vuxna humorserier. Pondus, Arne Anka, Wumo, Carpe diem, Bitter, ja listan kan nästan göras oändlig. I alla fall typ tjugo stycken.
 
Komediserier på TV är ju en annan grej jag biter mig fast vid. Nu har jag ju visserligen inte riktigt tid med att sitta och sträcktitta på fem säsonger och fortfarande vara nöjd med min prestation då det finns livskamrat och barn med i bilden. Prioriteringarna blir ju av naturliga skäl lite annorlunda och jag är inte på något sätt missnöjd med det. Det visar sig att barnprogrammen i dag är bra mycket mer skruvade än klownen Manne och trasdockorna. Kolla bara på Larva till exempell. Hysteriskt askul liten animering.
Jag missar ingenting, jag utvidgar mitt studieområde.
 
Nu är det fan nog för den här gången. Jag har varit på mitt första gympass. Jag är inte gjord för sånt. Det gör ont.
 
P*

SATAAAAAN, Take my soul to sats!

Kategori: Allmänt

Då har det äntligen hänt. Moderna tider har kommit till den katolska kyrkans allra heligaste. Påven går i pension och konklaven gnuggar händerna åt ännu ett äregirigt svin som ska få vara posterchild åt en 1700 årig institution med rötter i förföljese, terror och folkmord.
 
Jag har gått med i ett gym idag. Inte vilket gym som helst utan sats. Jag tror att namnet syftar på att man ska ta sats mot att bli en bättre, friskare och eventuellt gladare människa. Challenge accepted.
 
Bloggen kommer dock inte handla om min träning och min väg mot ett bättre, friskare och eventuellt gladare liv. Den kommer handla om påvekonklaver, reklamitv och annat trams som jag tycker är sjuuuukt viktigt att prata ur mig om.
 
Idag har vi tittat på Gekås Ullared, jag och J. Det innebär tillbakadragna huvuden, elaka kommentarer och skämskuddar. Ett alltigenom vettigt måndagsnöje måste jag säga.
Det verkar ju helt jävla omöjligt att, på något som helst vis, få en "normalsvensk" att inte framstå som fullständigt efterbliven. Är alla som åker dit och handlar totalt jävla inlåsta resten av tiden?
Naturligtvis begriper jag ju att producenten väljer ut det som säljer mest och skapar bäst reaktioner "där hemma i tv-soffan", men vafaaaaan ärligt!!! Morgan och Ola-conny??
Nej jag orkar inte ens prata om det.
 
I morgon är det tisdag. då ska vi prata om hur vi ska kunna göra det här till en bättre, friskare och eventuellt gladare värld.
Eller?

Vem é han PK?

Kategori: Allmänt

Jag är varken politisk eller korrekt. Det ska Gudarna veta. Medveten däremot, det är jag. Oerhört medveten.
Jag är medveten om att världen är i kaos gällande ekonomi till höger och vänster. Jag är medveten om att ordet hen kanske bara är en kortare variant på ordet individen och brukandet av ordet kanske inte handlar om könsneutralitet utan ren och skär lathet. Jag är medveten om att rasismdebatten i Sverige är patetisk och överdriven och mestadels skapad av mediadrevet för att skapa nya journalistiska möjligheter och uppröra än mer hens tills vi har fått ett trångsynt och våldsamt raskrig angående huruvuda "DOM" ska få bygga en Moské i din trädgård. För det är ju det det handlar om. Trångsynta livrädda jävla idioter.

Hur mycket har vi Svenskar av idag gemensamt med vikingarna och hedningarna som levde innan och samtida med sagda vikingar? Dessa människor som som senare blev slavar i sitt eget land. förresten. Sverige blev väl egentligen inte ett land före 1500-talet om jag inte missminner mig.
 
Det jag vill mena är ju att en moské är ju bara en byggnad för dyrkan precis som en kyrka (som jag tror började dyka upp i samband med det första folkmorden och förslavandet i "landet" runt 1300-talet. Jag vill inte sitta här och säga att religionen är roten till all ondska så det är väl bäst jag låter bli. Men när organiserade och planerade åsikter får fäste i form av folkrörelser och en kontrollerad kollektivism så uppstår det gärna såkallade åsiktsmaskiner som inte sällan spårar ur. 
Den stora frågan just nu är väl vad, exakt, är det som får, den såkallade, bägaren att rinna över denna gången.
 
Är det kriget mot terrorismen?, som vi alla vet är den kristna högerns fight med muslimerna.
Är det individualiseringen som har uppstått inom EU hux flux när medlemsländernas invånare börjar tänka om ifråga om unifieringen?
Är det en total kollaps av världsekonomin?, som borde vara oundviklig.
Är det ett länge väntat inbördeskrig i USA där höger och vänsterblocken bara tokkolliderar när Hillary blir vald till nästa president?
 
Jag har ingen aning och skiter lite i vilket om jag ska vara helt ärlig. Men roligt, det ska det i alla fall bli.