Min värld är inte som din värld

Asatro, spindlar och örtmagi. Bland annat

Jag måste ha en rubrik!

Kategori: Allmänt

Annars får jag inte publicera mitt inlägg säger bloggfascisterna. UPP PÅ BARRIKADERNA BRÖDER OCH SYSTRAR!! hade jag nog vrålat om jag brydde mig. Det gör jag inte.
 
Idag ska vi prata om ister, men inte vilka ister som helst utan nazister. Tjohej! 
Det var ni inte beredda på va?
 
Jag har länge undrat vad som egentligen kännertecknar en nynazist och vad det är som gör dem "nya". Lite som en uppgraderad version. "Nazismen var lite klen grabbar men jag har spånat lite och kommit fram till att vi gör en ny nazism helt enkelt".
 
Begreppet nynazism måste ju vara påhittat av medierna där i slutet av 70-talet någonstans. I samband emd att extrempunkeriet inte var tillräckligt extremt och de gamla härliga nazigubbarna som faktiskt överlevde kriget, (det fanns helt sjukt många nazister i sverige under och efter kriget) massa bankgubbar och finansmän och sånt. Ganska viktiga gubbar och socitetsdamer, kom på att vi kanske kan göra något av de här skräniga jävla idioterna till ungdomar och jag tror att dom lyckades hyffsat bra.
 
Dom rekryterade från en samhällsgrupp som kände sig svikna för att dom inte hade något och aldrig fick något. (lite "vi har ingen lokaaal"-grejen) så tog man deras lätta förvirring och frustration och kryddade den med att den gången inte bara skylla på judarna, de homosexuella och Romer utan alla som inte var grisrosa med dåliga gener. Till skillnad från de Nazistiska originalen som var ganska höga herrar. 
Dagens och dådagens nynazister kallar sig inte gärna för det utan gillar termen "Nationalsocialist" bättre. Den ligger bättre i munnen och låter kanske lite som en fredligare politisk åskådning än en massutrotningsplan. Vad vet jag?
 
Hur som! Vad jag vill komma fram till är att jag känner en hunger i kroppen och jag ska nog trycka i mig lite potatischips.
 
Nazismen eller någon annan negativ ism som kanske metalismen är ingenting jag tänker försöka ge mig  på. Inte för att jag är rädd för högerextrema eller hårdrockare utan mest för att chipsen lockar mer just nu.
 
"KLIV NER DÄRIFRÅN SKITUNGE OCH LÅT PAPPA STATEN LURA DIG DIT HAN VILL!"

Kommentarer


Kommentera inlägget här: