Min värld är inte som din värld

Asatro, spindlar och örtmagi. Bland annat

Var ligger ebola?

Kategori: Allmänt

Det går många teorier just nu om det här viruset. Är det på riktigt någon som ätit människokött i afrikas djupaste djungel där kannibalerna härskar och kokar folk i lavagrytor eller är det en enorm "wag the dog"- variant av härskarödlorna i Rotschildklanen, konstruerad för att vi vanliga  humanoider ska börja ange varandra?
Har det något att göra med att ryska intressenter köper upp alla koreansktillverkade mobiltelefoner av nyare modell för att bombardera den baltiska marknaden och mörda all konkurrens från äppelindustrin och på så vis underminera den amerikanska ekonomin?
Jag vet inte.
 
Monologen har återupptagits. Liite hetsigare idag kan jag känna. Han blir mer och mer lik någon neofascistisk talare på ett väckelsemöte i Trollhättans skogar. Konsten att väva in hela känsloregistret i sina utsvävningar är en barnlek (inte menat att vara fyndig just här men vafan) för den unge och karismatiske Leo E.A Monthan eller L. som han ju är mer känd som hos pöbeln. Han varierar kraftiga, anklagande nästan hotfulla attacker med flirtiga, samlade och till och med romantiska toner när taklampan får sitt.
 
Lite tidigare i kväll så är jag helt övertygad om att han härmade Chico the dog (som han träffade för första gången idag för övrigt) när han med våldsamma utfall och höga skall försökte äta upp sin mammas ansikte. J blev så chockad så det enda försvar hon kunde frambringa var ett högljutt asgarv. Han blev inte lugnare och attackerna tilltog i styrka. Med dreglande käftar och okontrollerade ryckningar försökte han slita öronen av sin mor.
Folkilsk är ett ord som myntats här i hemmet.
 
Tur att han uppför sig utanför hemmet.
Typiska psykopattendenser.
Jag hejar på L.
Vågar fan inte annat.
Han biter elefanter i snabeln för Guds skull.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: