Min värld är inte som din värld

Asatro, spindlar och örtmagi. Bland annat

Gobi

Kategori: Allmänt

I mitt jobb hanterar jag en del träfibermaterial. Sk. cellulosaprodukter. Wellpapp, kartong och klorblekt jävla skrivarpapper. Hela dagarna.
Detta tenderar resultera i en hudtyp som närmast kan liknas vid soltorkat potatismjöl i öknen strax utanför Las Vegas.
Jag har ganska torra händer. JÄMNT!
När jag hänger tvätt en kväll efter lite lagom slit på jobbet så är det en närmast obehaglig känsla i fingrarna när jag börjar närma mig strumpterrorn. Strumporna brukar jag spara till sist då de är de enklaste plaggen att hitta en plats till på vår sparsmakade torkställning. Då har alltså alla andra plagg omhändertagits och omsorgsfullt skakats ur och hängts upp i fina räta led.Tiden är kommen för mina 675 par grå dressmantubisar. Tekniskt sett så är det inga tubsockor eftersom de har häl men det är likvärdiga i material och resår så... Tubisar FTW! (inte for the win)
Känslan när man står och har vecklat ut det trettonde paret är så obehaglig i fingrarna så jag kan omöjligt återge den i text. Därför kommer det laddas upp en video på Youtube där jag iställlet tolkar den med fridans...
 
Nej!
Det kommer jag verkligen inte att göra.
 
Det ska tilläggas att vi inte använder sköljmedel eftersom vi  a.) är hedningar b.) är hippies c.) har en hel del allergier och känsliga hudar i familjen.
Välj själv det alternativ som känns mest troligt och nej. Du får inte hitta på egna alternativ. Sådeså.
 
Obehaglig känsla var det jag ville komma fram till. 
Nu ska jag sova strax.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: